پایان نامه طراحی نرم افزار صدور گواهینامه آموزشی کارکنان دولت در 60 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
فهرست مطالب :
چکیده
مقدمه
فصل اول:تعریف و امکان سنجی مسئله
1-1 تعریف مسئله
1-2اهداف مسئله
1-3-1 اهداف کلی
1-3-2 اهداف جزئی
1-3 مشکلات و موانع
1-4 کارهای انجام شده مرتبط با موضوع
1-5 امکان سنجی
فصل دوم:تجزیه و تحلیل و طراح سیستم
2-1 تعریف کامل مسئله
2-2 دیاگرام متن
2-3 دیاگرام گردش مستندات
2-4 نمودار dfd
2-4-1 نمودار dfd سطح 1
2-4-2 نمودار dfd سطح 2
2 -4-3 نمودرا dfdسطح 3
2-5 شرح فرم های ورودی و خروجی
2-6 شرح پردازه های جزئی
2-7 نمودارERD
2-8 بانک اطلاعاتی و تعیین ویژگی فیلدها
2-3 طراحی محیط گرافیکی واسط کاربر(GUI)
2-3-1 طراحی منوها
2-9-2 طراحی فرمهای ورودی
2-9-3 طراحی فرمهای خروجی
فصل سوم: پیاده سازی سیستم
3-1 ویژگیها و علل انتخاب برنامه نویسی
3-2 ویژگیها و علل انتخاب پایگاه داده ای
3-4 شرح زیر برنامه های تولید اطلاعات
فصل چهارم:راهنمای اجرای برنامه
4 -1 سخت افزار مورد نیاز
4-2 نرم افزار موردنیاز
4-3 نحوه نصب برنامه
4-4 تشری نحوه اجرای برنامه
نتیجه گیری و پیشنهاد ها
منابع و مآخذ
چکیده :
نرم افزار طراحی شده تحت عنوان نرم افزار صدور گواهینامه آموزشی کارکنان دولت است . از آنجائیکه کارکنان دولت نیاز به آموزش هایی مربوط به شغل خود جهت به روز شدن دارند ، مدیریت آموزشی و پژوهشی سازمان مدیریت و برنامه ریزی هر استان این وظیفه را دارد که جهت به روز رسانی کارمندان دوره های مختلف مربوطه را برگزار نمایند و گذراندن هر یک از دوره ها مستلزم صدور گواهینامه مربوط به آن دوره برای فرد مورد نظر می باشد و این گواهینامه دارای استاندارد مدت زمان و شرایط خاص می باشد که در حال حاضر برنامه ای با نام صدور گواهینامه تحت برنامه نویسی فاکس می باشد که مورد استفاده قرار می گیرد .
برنامه موجود تحت فاکس از نظر گرافیکی در سطح خیلی پایینی قرار داشت و همچنین کاربران کار با آن برنامه را سخت می دانستند . بدین منظور برنامه ای تحت ویژوال سرلوحه کار قرار گرفت ، که دارای امکاناتی مثل اضافه کردن اطلاعات به بانک ، حذف کردن اطلاعات از بانک ، ویرایش کرن اطلاعات و غیره می باشد .
نتیجه کار این است که این نرم افزار دارای امکانات بیشتر ، سرعت بالاتر و تنوع بهتری نسبت به سیستم قبلی است و در آینده می توان توسط این نرم افزار نرم افزار های بهتر و کم نقصی را ایجاد کرد .
مقدمه :
امروزه استفاده از رایانه و نرم افزارهای کاربردی ، یکی از ضروریات زندگی بشر بوده و حذف آن از زندگی تا حدود زیادی غیر قابل تصور می باشد .
در این میان برنامه نویسی و تهیه نرم افزارهای کاربردی ، از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و رفته رفته ، باید برنامه ها و نرم افزارهای کاربردی قوی تر ، با رابط کاربری بهتر و تولید آسان و سریعتر ، تهیه کرد .نرم افزارهای که توسط زبان های برنامه نویسی اصلی تحت سیستم عامل DOS تهیه می گردید ، تا حدود زیادی شامل این سه معقوله نمی شدند و خود سیستم عامل DOS ، از لحاظ رابط کاربری ضعیف بوده و مناسب نبود .
با بوجود آمدن سیستم عامل ویندوز ، زبانهای برنامه سازی تحت این سیستم نیز ایجاد شد که قادرند نرم افزار هایی با سرعت بالاتر و رابط گرافیکی بهتر تولید کنند . از جمله این زبانهای برنامه سازی می توان به زبان برنامه نویسی VISUAL BASIC اشاره کرد .
منابع ومآخذ
1) نام کتاب:آموزش گام به گام ویژوال بیسیک6.0، مولف:گرگ پری، مترجم:فرهاد غنی زاده وسهیلا سرهنگی، انتشارات:مرکز فرهنگی نشر گستر، تاریخ چاپ:پاییز1382
2) نام کتاب:برنامه سازی تجاری، مولف:مهندس محمد شباهنگ، انتشارات:شرکت چاپ و
نشر کتاب های درسی ایران، سال انتشار:1381
شماره درس:4300