سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پایان نامه بررسی ویژگیهای شخصیتی زنان سرد مزاج در مقایسه با زنان عادی با آزمون MMPI در کلنیک های روان شناسی


توضیحات پایان نامه مورد نظر


 

پایان نامه کارشناسی با فرمت doc در پنج فصل:

 

چکیده فارسی

 

متن فارسی هر فصل با فونت B lotus و فرمت ورد و قابل ویرایش

 

فصل 1 مقدمه پژوهش

 

فصل 2 پیشینه و ادبیات پژوهش

 

فصل 3 روش پژوهش

 

فصل 4 یافته های پژوهش

 

فصل 5 بحث و نتیجه گیری

 

فهرست مطالب

 

ضمیمه ها

 

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

 


خلاصه ای از پایان نامه:

چکیده:

 

موضوع تحقیق مورد نظر عبارتند از: بررسی ویژگیهای شخصیتی زنان سردمزاج در مقایسه با زنان عادی با آزمون MMPI در کلنیک های روانشناسی کرمانشاه، روش آماری استفاده شده در تحقیق: توصیفی، استنباطی، شامل: جداول، نمودارها، آزمون T مقایسه میانگین ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS می باشد.

 

جامعه آماری مورد نظر تحقیق انجام شده شامل: زنان سردمزاج و عادی دارای سن 20 تا 35 سال هستند که به کلنیک های روانشناسی کرمانشاه مراجعه می کنند.

 

حجم نمونه تحقیق انجام شده 100 نفر است و روش نمونه گیری در این تحقیق تصادفی ساده می باشد. و در پایان نتیجه نهایی تحقیق به شرح زیر می باشد:

 

  • Ø     نتیجه تحقیق:
  • پس از انجام آزمون آماری مقایسه میانگین ها بر روی اطلاعات مربوط به پاسخگویان نتایجی حاصل شد که عبارتند از:

 

فرضیه 1: طبق نتایجی که از پرسشنامه ها بدست آمد میزان افسردگی در زنان سرد مزاج در مقایسه با زنان عادی بیشتر است بدین معنی که سطح معنی داری a=0/5 ، t<ta, df می باشد.

 

پس فرض H1 را که بیانگر این بود که میزان افسردگی در زنان سرد مزاج در مقایسه با زنان عادی بیشتر است را پذیرفتیم.

 

فرضیه 2: طبق نتایج بدست آمده از پرسشنامه ها میزان هیستری در زنان سرد مزاج در مقایسه با زنان عادی بیشتر است بدین معنی که سطح معنی داری a=0/05 ، t<ta, df می باشد. پس فرض H1 را که بیانگر این بود که میزان هیستری در زنان سرد مزاج در مقایسه با زنان عادی بیشتر است را پذیرفتیم.

 

فرضیه 3: طبق نتایج بدست آمده از پرسشنامه ها میزان اضطراب و تنش در زنان سرد مزاج در مقایسه با زنان عادی بیشتر است بدین معنی که سطح معنی داری a=0/05 ، t<ta, df یعنی (270620- > 10645) می باشد پس فرض H1 را که بیانگر این بود که میزان اضطراب و تنش در زنان سرد مزاج در مقایسه زنان عادی بیشتر است را پذیرفتیم.


مقدمه:

 

بی تردید می توان گفت یکی از رایجترین مفاهیم روان شناسی در میان همگان شخصیت است. شخصیت مفهومی است که به ویژگی های مشخص و ملهوس و واکنش های فرد در موقعیت های مختلف اطلاق می شود. واژه شخصیت ترجمه کلمه

 

پرسونالیتی است که خود از پرسونای لاتینی به معنای ماسک اقتباس شده است نقابی که بازیگران تئاتر به فرا خود تنش خود بر چهره می زده اند و بتدریج به خصوصیات اخلاقی و روانی افراد اطلاق شده است.

 

منظور از شخصیت مجموع کیفیت های موروثی و اکتسابی است که خصوصیت فرد بوده و او را منحصر به فرد می کند. کیفیت های موروثی یا ذاتی تغییر ناپذیرند و فاقد جنبه های اخلاقی بوده و مزاج نامیده می شوند در حالی که کیفیت های اکتسابی که منش می نامیم حاصل تجربیات فرد می باشند و تا حدی تغییر پذیرن و تفاوت های این حوزه است که مشکلات اخلاقی را پدید می آورد و بیانگر مرحله ای است که فرد در هنر زیستن بدان رسیده است.

 

شخصیت سازه ای است که با بالا رفتن آدمی پیچیدگی بیشتری می یابد به طوری که هر چه زمان می گذرد رفتارها و واکنش های کلی کودک مشکلی اختصاصی تر به خود می گیرند و نهایتاً شخصیت سازمانی پویا و پایدار می شود که حاکم بر رفتار فرد است و به نسبت انسجام و وحدت درونی خود در موقعیت های مختلف واکنش های مقتضی از خود نشان می دهد بی تردید تمایلات جنسی مشخص، چنان با کل شخصیت او در هم آمیخته و بر برداشت او از خود روابط او با دیگران و الگوهای کلی رفتار او اثر می گذارد که صحبت از شخصیت منهای مسائل جنسی به عنوان پدیده ای مستقل در واقع غیر ممکن است تمایلات جنسی هر فرد بستگی به سه عامل پیوسته به هم دارد: هویت جنسی او رفتار جنسی او این عوامل که در رشد، پیشرفت و عملکرد شخصیت و تأثیر پذیری آن توسط تمایلات جنسی تأثیر می گذارند بنابراین ضروری است هر چه بیشتر بجای نادیده انگاشتن این مسائل و طرد آنان به شکل مخفی کردن از امکانات جامعه در جهت رفع این مشکل استفاده نموده تا بدین طریق از طریق آگاهی داده قدمی هر چند که در جهت فراهم سازی محیطی سالم از نظر روحی و روانی برداشته باشیم.


بیان مسئله

 

بی تردید یکی از تمایلات انسان نیاز جنسی است و با اینکه عدم ارضای آن متضمن هیچ انحرافی از تعادل زیستی نیست و تا اندازه ای مستقل از محدودیت و سیری است اما علاوه بر اینکه متضمن بقای نوع است و به طور غیر مستقیم می تواند بر مسائل و نیازهایی که موجب تعادل زیستی می باشند تأثیر بگذارد. ارضای صحیح غریزه جنسی نقش اساسی در آرامش روح و روان انساندارد و اگر این نیاز ارضا نشود عوارض و ناراحتی های روحی فراوانی را برای شاخص ایجاد خواهد کرد. این مشکل غالباً در ناسازگارهای خانواده نقشی را در پشت بوده بازی می کند که با یک نگاه روان شناسانه می توان آن را کشف نمود و به گونه ای علمی آن را حل کرد.


اهداف تحقیق

 

  • هدف کلی: بررسی ویژگیهای شخصیتی زنان سرد مزاج در مقایسه با زنان عادی با آزمون MMPI در کلنیک های روان شناسی کرمانشاه.

 

اهداف جزئی

 

  1. بررسی افسردگی در زنان سرد مزاج در مقایسه با زنان عادی
  2. بررسی هیستری در زنان سرد مزاج در مقایسه با زنان عادی
  3. بررسی اضطراب و تنش در زنان سرد مزاج در مقایسه با زنان عادی

 

 

 

فرضیه های تحقیق

 

فرضیه 1: میزان افسردگی در زنان سرد مزاج در مقایسه با زنان عادی بیشتر است.

 

فرضیه 2: میزان هیستری در زنان سرد مزاج در مقایسه با زنان عادی بیشتر است.

 

فرضیه3: میزان اضطراب و تنش در زنان سرد مزاج در مقایسه با زنان عادی بیشتر است.

دانلود پایان نامه بررسی ویژگیهای شخصیتی زنان سرد مزاج در مقایسه با زنان عادی با آزمون MMPI در کلنیک های روان شناسی






تاریخ : شنبه 94/12/8 | 10:36 صبح | نویسنده : حسن کاظمی | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • باشگاه نجوم