پایان نامه بررسی تأثیر کلاس های فوق برنامه (مهارتهای زندگی) بر سلامت روان و منبع کنترل دانشجویان دختر خوابگاهی


توضیحات پایان نامه مورد نظر


 

پایان نامه کارشناسی با فرمت doc در پنج فصل:

 

چکیده فارسی

 

متن فارسی هر فصل با فونت B lotus و فرمت ورد و قابل ویرایش

 

فصل 1 مقدمه پژوهش

 

فصل 2 پیشینه و ادبیات پژوهش

 

فصل 3 روش پژوهش

 

فصل 4 یافته های پژوهش

 

فصل 5 بحث و نتیجه گیری

 

فهرست مطالب

 

ضمیمه ها

 

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

 

خلاصه ای از پایان نامه:

 


فهرست مطالب

 


 

 

 

فصل اول: ‌کلیات

 

مقدمه

 

بیان مسئله

 

اهمیت و ضرورت تحقیق

 

بیان اهداف و سوالات تحقیق

 

متغیرهای تحقیق

 

فرضیه های تحقیق

 

اهداف کلی

 

فصل دوم:

 

مقدمه

 

تعریف سلامت روان

 

ادبیات تحقیق

 

ویژگیهای افراد سالم (برخوردار از سلامت روان) از دیدگاههای مختلف

 

دیدگاه روانپزشکی

 

دیدگاه روان تحلیلی

 

دیدگاه رفتارگرایی

 

دیدگاه انسان گرایی

 

تعریف مهارتهای زندگی

 

اهداف آموزش مهارتهای زندگی

 

فصل سوم:

 

مقدمه

 

جامعه آماری

 

نمونه گیری و حجم نمونه و جامعه

 

ابزار اندازه گیری پژوهش

 

پرسشنامه عمومی گلدبرگ

 

پرسشنامه منبع کنترل پرخاشگری AGQ

 

ابزارهای آموزشی مهارتهای زندگی

 

پایانی و اعتبار آزمونها

 

روشهای آماری پژوهش

 

فصل چهارم:

 

مقدمه

 

تجزیه و تحلیل داده های آماری

 

فصل پنجم:

 

مقدمه

 

تبین یافته های آماری

 

تبین یافته های کیفی

 

تبین یافته های جانبی

 

بحث و نتیجه گیری کلی

 

پیشنهادات

 

پیشنهادات برای تحقیقات آتی

 

فهرست منابع فارسی

 

پرسشنامه ها

 

 

چکیده تحقیق:

 

هدف اصلی پژوهش بررسی تأثیر مهارتهای زندگی بر سلامت روان و منبع کنترل دانشجویان دختر خوابگاه . می باشد و فرضیات عبارتند از:

 

  1. آموزش مهارتهای زندگی سلامت روانی دانشجویان را بهبود می بخشد.
  2. آموزش مهارتهای زندگی منجربه درونی تر شدن منبع کنترل دانشجویان می شود.

 

به همین منظور 30 نفر از داشجویان خوابگاه را انتخاب کرده ام و بطور تصادفی به دو گروه آزمایشی و کنترل تقسیم گردیدند. پس از اجرای پیش آزمون در گروه آزمایشی و کنترل، کنترل گروه آزمایش آموزش مهارتهای زندگی را دریافت نمودند.

 

نتایج: پژوهش حاضر به شرح ذیل می باشد:

 

  1. آموزش مهارت های زندگی (کلاس های فوق برنامه) سلامت روانی آزمودنی ها را بهبود می بخشد.
  2. تأثیر مهارتهای زندگی بر منبع کنترل آزمودنی ها معنادار نبوده است.
  3. بین سلامت روان و شیوه های مقابله ای و همچنین بین منبع کنترل و شیوه های مقابله ای ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد اما بین سلامت روان و منبع کنترل ارتباط مثبت و معناداری وجود ندارد.
  4. بین سطح تحصیلات والدین و شاغل بودن وعملکرد تحصیلی دانشجویان با سلامت روان و شیوه مقابله ای آنها ارتباط معناداری وجود دارد.


مقدمه

 

تأمین سلامت در هر کشوری از مهمترین مسائل اساسی است و نمی توان انکار کرد که بهداشت روانی یکی از ابعاد مهم آن است. بیماری روانی مشکلات جدی و شایعی هستند که می توانند در سازگاری فرد با دیگران تأثیر بگذارد. بنابراین جمعیت دانشجویان از این قاعده مستثنی نیست. بخش قابل توجهی از جمعیت جوان کشور را دانشجویان تشکیل می دهند. روانشناسان در دهه های اخیر، در بررسی اختلالات و انحرافات اجتماعی به این نتیجه رسیده اند که بسیاری از اختلالات و آسیب ها در ناتوانی افراد در تحلیل صحیح و مناسب از خود و موقعیت خویش، عدم احساس کنترل و کفایت شخصی رویارویی با موقعیت های دشوار و عدم آمادگی برای حل مشکلات و مسائل زندگی به شیوه مناسب، ریشه دارد. بنابراین با توجه به تغییرات و پییدگی های روزافزون جامعه و گسترش روابط اجتماعی، آماده سازی افراد بخصوص نسل جوان جهت رویارویی با موقعیت های دشوار، امری ضروری به نظر می رسد.

 

در همین راستا، روانشناسان با حمایت سازمان ملی و بین المللی، جهت پیشگیری از بیماریهای روانی و ناهنجاری های اجتماعی، آموزش مهارتهای زندگی را در سراسر جهان آغاز نموده اند. (طارمیان و همکاران، 1378).

 

آموزش مهارتهای زندگی یک برنامه پیشگیرانه و ارتقای می باشد. این آموزش به منظور سازگاری و ارتقای سطح بهداشت روان و پیشگیری از آسیب های روانی و اجتماعی می باشد. بهتر است قبل از پرداختن به مهارتهای زندگی تعریفی از بهداشت روان و برنامه پیشگیرانه و ارتقای داشته باشیم. بهداشت روان به زبان ساده یعنی توانایی شاد، سازنده، سالم و بدون درد سر و گرفتاری زندگی کردن.

 

بنا به تعریف سازمان بهداشت (WHO) بهداشت روان فقط به معنی نبود بیماری نیست بلکه بیشتر با نوعی سلامت ذهنی سر و کار دارد (مریم سپهری، 1386، پایان نامه علوم تربیتی).

 

مهارتهای زندگی به عنوان کلاس های فوق برنامه:

 

مهارتهای زندگی را به معنای مختلف به کار برده اند از جمله:

 

  • مهارتهای زندگی یعنی ایجاد روابط بین فردی مناسب و مؤثر انجام مسئولیتهای اجتماعی، انجام تصمیم گیری های صحیح، حل تعارضها و کشمکشهای بدون توسل به اعمالی که به خود یا دیگران صدمه می زنند (موریس، ایی، الیاس)
  • مهارتهای زندگی به ما کمک می کنند با موقعیتهای زندگی بخصوص موقعیتهای پرخطر به طور صحیح برخورد کنیم (اینترنت).
  • یکی از راههای پیشگیری از بروز مشکلات روانی و رفتاری ارتقاء ظرفیت روانشناختی افراد می باشد که از طریق آموزش مهارتهای زندگی جامعه عمل می پوشد.

 

به طورکلی مهارتهای اجتماعی به آن دسته از تعاملات میان فردی و خود به کار می بریم. برای پی بردن به این نکته برخی از نظریه پردازان مختلف را مرور می کنیم.

 

  • فیلیپس معتقد است که کسی دارای مهارت های اجتماعی است که با دیگران طوری ارتباط برقرار کند که بتواند به حقوق،ا لزامات رضایت خاطر و یا انجام وظایف خود حد معقولی دست یابد. بی آنکه حقوق، الزامات، رضایت خاطر و یا انجام وظایف دیگران را نادیده بگیرد، در عین حال بتواند در این موارد مبادله ای باز با دیگران داشته باشد و در این تعریف به عناصر کلان برخوردهای اجتماعی یعنی تعامل بین افراد اشاره شده است.
  • کلی معتقد است: «مهارت اجتماعی رفتارهای معین و آموخته شده ای است که افراد در روابط میان فردی خود برای کسب تقویت های محیطی یا حفظ آن انجام می دهند.» (فصل نامه علمی آموزشی آرامش، 1386- شماره 23 و 22). پژوهش های بی شماری نشان داده اند که بسیاری از مشکلات بهداشتی و ناسازگاری و اختلالات روانی عاطفی ریشه روانی اجتماعی دارند از جمله در زمینه سوء مصرف مواد نشان داده است که سه عامل مهم با سوءمصرف مواد رابطه دارند که عبارتند از عزت نفس ضعیف، ناتوانی در بیان احساسات و فقدان مهارتهای ارتباطی (مک دانالد و همکاران، 1991).


بیان اهداف و سؤالات تحقیق :

 

از آنجائیکه اساس برنامه های ترویج دهنده بهداشت روانی پیشگیرانه اولیه است در عین حال روش اصلی پیشگیری اولیه آموزش است، با توجه به نقش برجسته کلاس های فوق برنامه درمحیط های آموزشی و آموزش مهارت های زندگی بر سلامت روان و درونی تر شدن منبع کنترل دانشجویان و قشر جوان کشور و در ضمن نقش مهم مدارس و دانشگاه ها در ارائه و ترویج این نوع آموزش، هدف کلی پژوهش حاضر، بررسی اثربخشی مهارتهای زندگی بر سلامت روان و سازگاری دانشجویان خوابگاه می باشد.

 

با درنظرگرفتن هدف کلی این پژوهش، سؤالاتی در همین راستا مطرح می شوند:

 

1-    آیا آموزش و کلاس های فوق برنامه (مهارت های زندگی) موجب درونی تر شدن منبع کنترل گروه آزمایشی در مقایسه با گروه کنترل می شود؟

 

2-    آیا آموزش و کلاس های فوق برنامه (مهارت های زندگی)موجب افزایش سلامت روان گروه آزمایشی در مقایسه با گروه کنترل می شود؟

 

3-    آیا کلاس های فوق برنامه (مهارت های زندگی) بر نوع شیوه های مقابله ای گروه آزمایشی تأثیر دارد؟

 

4-    آیا بین شیوه مقابله مسئله مدار و سلامت روان، ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد؟

 

5-    آیا بین درونی تر شدن منبع کنترل و سلامت روانی، ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد؟

 

 

 

متغیرهای تحقیق :

 

تحقیق حاضر به بررسی و تأثیر کلاس های فوق برنامه (مهارت های زندگی) بر سلامت روانی و سازگاری دانشجویان در محیط خوابگاه می پردازد. بنابراین متغیرهای تحقیق عبارتند از:

 

متغیر مستقل:

 

در این پژوهش، آموزش کلاس های فوق برنامه (مهارت های زندگی) متغیر مستقل می باشد که تأثیر آن بر متغیرهای وابسته پژوهش مورد بررسی قرار می گیرد.

 

متغیر وابسته:

 

متغیر وابسته سلامت روان و سازگاری پژوهش حاضر می باشد که تأثیر متغیر مستقل بر آن مورد بررسی قرار می گیرد.

 

متغیر کنترل:

 

سن، مقطع تحصیلی، سطح تحصیلات والدین از متغیر کنترل پژوهش هستند به این صورت که حدود سنی 19 تا 35 ساله دارند به عنوان جامعه نمونه پژوهش انتخاب می شوند.

 

متغیر مزاحم:

 

هوش، مجرد و متأهل بودن آنها می باشد.

 

هوش، مجرد و متأهل بودن، رشته تحصیلی.

 

 

 

فرضیه های تحقیق:

 

1-    آموزش کلاس های فوق برنامه (مهارت های زندگی) موجب درونی تر شدن منبع کنترل گروه آزمایشی در مقایسه با گروه کنترل می شود؟

 

2-    یا آموزش کلاس های فوق برنامه (مهارت های زندگی) موجب افزایش سلامت روان و سازگاری گروهی آزمایشی در مقایسه با گروه گوا یا کنترل می شود؟

 

3-    آموزش کلاس های فوق برنامه (مهارتهای زندگی) بر نوع شیوه های مقابله ای گروه آزمایشی تأثیر دارد؟

 

4-    بین شیوه مقابله مسئله مدار و سلامت روان، ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد؟

 

5-    بین درونی ترشدن منبع کنترل و سلامت روان ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد؟


دانلود پایان نامه بررسی تأثیر کلاس های فوق برنامه (مهارتهای زندگی) بر سلامت روان و منبع کنترل دانشجویان دختر خوابگاهی






تاریخ : چهارشنبه 94/12/5 | 11:35 عصر | نویسنده : حسن کاظمی | نظرات ()


پایان نامه بررسی ارتباط بین سلامت عمومی و پیشرفت تحصیلی دانشجویان دانشگاه در 92 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


توضیحات پایان نامه مورد نظر


پایان نامه کارشناسی با فرمت doc در پنج فصل:
چکیده فارسی
متن فارسی هر فصل با فونت B lotus و فرمت ورد و قابل ویرایش
فصل 1 مقدمه پژوهش
فصل 2 پیشینه و ادبیات پژوهش
فصل 3 روش پژوهش
فصل 4 یافته های پژوهش
فصل 5 بحث و نتیجه گیری
فهرست مطالب
ضمیمه ها
منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA
خلاصه ای از پایان نامه:
چکیده
مقدمه و هدف: رشد و توسعه هر جامعه متاثر از نیروی آموزش دیده آن جامعه بوده و شناسایی فاکتورهای مؤثر در پیشرفت تحصیلی دانشجویان و بذل توجه به آنها ,گامی به سوی موفقیت است .دانشجویان بدلیل شرایط خاص زندگی دانشجویی از جمله دوری از خانواده،وارد شدن به مجموعه ای بزرگ و پر تنش , حجم زیاد دروس , رقابت فشرده و...مستعد از دست دادن سلامت روانی هستند . لذا هدف کلی پژوهش حاضر بررسی رابطه سلامت روانی دانشجویان با پیشرفت تحصیلی بوده است.
روش کار: این پژوهش از نوع همبستگی است.نمونه پژوهش شامل 51دانشجوی دانشگاه پیام نور . می باشد،که به صورت تصادفی ساده انتخاب شدند.جهت جمع آوری داده ها از پرسشنامه ای سلامت عمومی گلدبرگ(فرم 28 سوالی) استفاده شد.شاخص پیشرفت تحصیلی میانگین نمرات دانشجویان بود.
یافته ها : نتایج پژوهش با روش همبستگی پیرسون نشان داد که بین پیشرفت تحصیلی با نمرات سلامت روان همبستگی مثبت و معناداری وجود دارد.
بحث و نتیجه گیری: با توجه به اینکه پیشرفت تحصیلی دانشجویان متاثر از سلامت روانی است لذا بررسی بیشتر مسایل روانی و فعال بودن مراکز مشاوره ای برای آنان ضروری به نظر می رسد .

مقدمه:

 
صاحبنظران براین باورند که یکی از دلایل مهم توسعه کشورهای پیشرفته توجه و اهتمام آن کشورها به تربیت نیروهای اخلاق و موثر است .دانشجویان نیروی انسانی برگزیده و سازندگان فردای کشور هستند و موفقیت تحصیلی آنها از جمله اهداف اساسی برنامه های آموزشی است . دانشجویان بواسطه موفقیت در تحصیل به موقعیتی دست می یابند که از حد اکثر نیروی دورنی و بیرونی خود برای دست یابی به اهداف آموزش عالی استفاده نموده و شرایط لازم برای زندگی اجتماعی موفق را کسب کنند، بر عکس عدم موفقیت در تحصیل زمینه ساز مشکلات فردی و اجتماعی عدیده و انحراف از دست یابی به اهداف سیستم آموزشی است .

1-2 بیان مسئله

در تعریف اول سلامت عمومی به معنای سلامتی فکر است و منظور نشان دادن وضع مثبت و سلامت روانی و راههای دست یابی به آن است که در تعامل فرد و اجتماع نقش موثری را میتواند به عهده بگیرد لازم است معیارهای سلامت روانی مشخص گردد.تا بتوان با توجه به آنها بیماری روانی را شناخت و در نتیجه برای احراز سلامت روانی فعالیت خود و از بیماری روانی دور ماند.
در تعریف دوم منظور از سلامت عمومی عبارت از رشته ای تخصصی از بهداشت عمومی است که در زمینه کاستن بیماریهای روانی و پیشگیری از این بیماری ها فعالیت می نماید. پس منظور از سلامت عمومی بررسی روشهای پیشگیری است در این مورد باید توجه داشت که اصول سلامت عمومی به سادگی بهداشت عمومی نیست(حسینی 1381)
در هر مفهوم سلامت عمومی نقش فرهنگ و آداب و رسوم خانوادگی اجتماعی و شرایط محیطی مورد تاکید قرار می گیرد.برای ما که در یک محیط اسلامی زیست می نماییم سلامت عمومی مفهوم اختصاص دارد.زیرا وقتی پیامبر(ص)می فرماید:«»یعنی برای تکمیل اخلاق پسندیده معبوث گشته ام،در حقیقت سراسر آموزش های دینی او چیزی جز آموزشهای سلامت عمومی نیست(بحارالانوار)با قاطعیت می توان گفت که آموزش های اسلامی بهترین وسیله،هم در پیشگیری از بیماریهای روانی و هم در دستیابی به کامل روانی می باشد.هدف اول از راه افزایش ظرفیت روانی افراد سالم و سالم سازی محیط از طریق تحریم مشروبات الکل و مواد مخدر،برداشت های منطقی و واقع بینانه نسبت به امور جنسی شرطی کردن افراد نسبت به اقناع طبیعی غریزی جنس از طریق ازدواج و ایجاد تنفر نسبت به انحراف های جنسی دستورات اکید نسبت به جلوگیری از تولید مثل مبتلایان به بیماری های روانی که همراه با قطع ارتباط با واقعیت هستند وعقب مانده های هوشی و صدها دستور اخلاقی، حقوقی،جزائی که همگی به بهتر کردن محیط خانواده و اجتماع کمک مینمایند،انجام میدهد.
سلامت عمومی نه تنها نبود بیماری روانی را در نظر دارد بلکه به سطحی از عملکرد معتقد است که فرد با خود و سبک زندگی اش آسوده و بدون مشکل باشد در واقع تصور براین است که ما باید بر زندگیمان مسلط باشیم و فقط در چنین حالتی است که میتوانیم آن قسمت هایی را که درباره خودمان یا زندگی مان مسئله ساز است تغییر دهیم.
مشکلات سلامت عمومی که نشانگر فرد در کنار آمدن با آنهاست ممکن است ناشی از بروز و واکنش های ناسازگارانه در هر یک از چهار حوزه گسترده عملکرد بشر باشد این چهار حوزه عبارتند از:
1-     رفتار اجتماعی:مانند مهارتها یا روابط اجتماعی نادرست ،مشکلات مربوط به پرخاشگری یا خشونت
2-     رفتار هیجانی:این رفتار عبارتند از افسردگی،اضطراب،هراس و اختلالات جنسی ناشی از هیجان
3-     موضوعات:مرتبط به سلامت:بی خوابی،کنترل وزن و رفتارهای آسیب رساننده به خود مانند مصرف سیگار
4-     موضوعات مرتبط با شغل:اضطراب شغلی،کار کسالت آور،غیبت از محل کار،بیکاری، تحرک شغلی کم و مسائلی از این قبیل،درمان چنین مشکلاتی در واقع پاسخی است به ادراک در حال تغییر اجتماع از علل و ماهیت آن ها.
به تعبیری به بیماریهای روانی،رفتارهای ضد اجتماعی و غیراجتماعی،افراد از منزل ، روابط جنسی پرخطر،اقدام به خودکشی و مصرف مواد مخدر از مهمترین شاخص های سلامت عمومی افراد یک اجتماع محسوب می شوند اندک آمار اطلاعات پژوهش موجود در زمینه سلامت عمومی دانشجویان و نیز اخبار مندرج در روزنامه ها نشان می دهد که جوان امروز با مشکلات و مسائل متعددی روبرو است که عدم آگاهی از آنها،عدم مطالعه و بررسی عوامل و علل زمینه ساز و آشکار کننده و فقدان برنامه ریز ی های بلندمدت و جامع و همچنین برنامه های متمرکز و مقطعی حاصل  پی آمدهای بسیار ناگوار و نگران کننده ای خواهد بود.امروزه،دانشجویان از یک سو بار شد سریع و پیشرفت های تکنولوژی و تغییرات ناگهانی فرهنگی- اجتماعی و از سوی دیگر با استرس ها و مشکلات ویژه این دوران روبرو هستند.مشکلاتی نظیر جدایی از خانواده و استقلال مالی،اشتغال و ادامه تحصیل برقراری روابط نزدیک با جنس مخالف و دانشمندن علوم رفتاری دوران نوجوانی و تفکر درباره آینده به این دلیل است که محققان و دانشمندان علوم رفتار ی دوران نوجوانی و جوانی را دوران آسیب پذیری و خطری می دانند از این رو شناخت جامع استرس ها،آسیب ها و بیماریهای روانی این دوره افزایش دانش درباره آنها از اهمیت بسیاری برخوردار است چرا که هر نوع مداخله،برنامه ریزی و اقدام پیشگرانه در وهله اول نیازمند شناخت کامل مسئله ای است که قصد  مقابله با آن را داریم.
از همین منظر دانشگاهها نیز به عنوان  منابع اصلی تغذیه کننده  و حمایت کننده  دانشجویان  نقش عمده ای  در شناسایی و ارتقاء توانمندی ها و پیشگیری از آسیبها و ناکارآمدی تهدید کننده آنها دارند از آنجا که مطابق آنچه گفته شد دانشجویان در طول دوره تحصیلات خود استرس ها و فشار زیادی را در زمینه های مختلف تحصیلی اجتماعی و مالی تجربه ی کنند و با تعارض های گوناگون روبرو هستند، نیازمند مهارتهای سازشی و مقابله ای موثر جهت فائق آمدن بر مشکلات ویژه این دوران باشند هر چند بسیاری از آنها با این فشارها به طور موفقیت آمیز مقابله می کنند اما برخی دیگر به دلیل ناتوانی در مقابله موثر،به انواع بیماریهای و اختلالات رفتاری و روانی مبتلا شده و راه حل را در رفتارهای انحرافی،مصرف مواد و اقدام به  خودکشی می یابند این گروه افرادی هستند که خزانه مهارتهای روانی و اجتماعی و توانمندی های مقابله ای آنان هنگام ورود به دانشگاه آن قدر غنی نبوده است که آنان را در کنار آمدن با استرسها وتعارضات یاری دهند ولذا نیازمند دریافت خدمات حمایتی،آموزشی و درمانی ویژه جهت حفظ و ارتقاء سلامتی روان خود می باشند. بر این اساس آگاهی از وضعیت سلامتی روان دانشجویان هنگام ورود به دانشگاه و شناسایی دانشجویانی که به لحاظ عدم برخورداری از مهارت های مقابله ای مناسب و حمایت های اجتماعی در معرض خطر می باشند همچنین شناسایی  علایم و نشانه های آسیب پذیری در برابر اقدام به خود کشی و مصرف مواد مخدر می تواند مسئولان و برنامه ریزان دانشگاه را در تدارک برنامه های پییشگیرانه و اقدامات مداخله ای هرچه موثرتر جهت تامین  و ارتقای سلامت روان دانشجویان یاری دهد.

اهداف فرعی:
تعیین وضعیت سلامت عمومی دانشجویان براساس جنسیت(زن و مرد)
 
فرضیه های پژوهش


1.      بین وضعیت سلامت عمومی دانشجویان و پیشرفت تحصیلی آنان رابطه  وجود دارد.


2.      بین مقیاس علائم جسمانی و پیشرفت تحصیلی رابطه وجود دارد.


3.      بین مقیاس علائم اضطرابی و اختلال خواب با پیشرفت تحصیلی رابطه وجود دارد.


4.      بین مقیاس کارکرد اجتماعی و پیشرفت تحصیلی رابطه وجود دارد.


5.      بین مقیاس علائم افسردگی و پیشرفت تحصیلی رابطه وجود دارد.


6.      بین جنسیت دانشجویان و میزان سلامت عمومی آنها رابطه وجود دارد.

دانلود پایان نامه بررسی ارتباط بین سلامت عمومی و پیشرفت تحصیلی دانشجویان دانشگاه






تاریخ : چهارشنبه 94/12/5 | 11:35 عصر | نویسنده : حسن کاظمی | نظرات ()

پایان نامه بررسی تاثیر میزان اعتماد به نفس بر پیشرفت تحصیلی دانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی در رشته روانشناسی و علوم تربیتی در 105 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


توضیحات پایان نامه مورد نظر


 

پایان نامه کارشناسی با فرمت doc در پنج فصل:

 

چکیده فارسی

 

متن فارسی هر فصل با فونت B lotus و فرمت ورد و قابل ویرایش

 

فصل 1 مقدمه پژوهش

 

فصل 2 پیشینه و ادبیات پژوهش

 

فصل 3 روش پژوهش

 

فصل 4 یافته های پژوهش

 

فصل 5 بحث و نتیجه گیری

 

فهرست مطالب

 

ضمیمه ها

 

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

 


خلاصه ای از پایان نامه:


 

در طول هزاران سال گذشته ، این مطلب ثابت شده است که انسان نیاز دارد که  خودش را خوب بداند و تمام کارکردهایش را اخلاقی و منطقی جلوه دهد . بسیاری  از روانشناسان این نظریه را پذیرفته اند که انسان دارای نیاز به عزت نفس  است از میان این افراد کارن هورنای روشی را که توسط آن افراد تلاش می کنند  خودپنداره ای خوب و مطلوب از خویش بدست آورده و از آن دفاع نمایند ، را  مورد بحث قرار داده است . برخورداری از اعتماد به نفس قوی ، قدرت تصمیم  گیری و ابتکار ، خلاقیت و نوآوری ، سلامت فکری و بهداشت روانی ، از جمله  مفاهیمی است که در رابطه ی مستقیمی با میزان عزت نفس یا احساس خود  ارزشمندی فرد دارد . برای اینکه فرد بتواند از حداکثر ذهنی و توانمندی های بالقوه خود استفاده کند باید از نگرش مثبت نسبت به خود و محیط اطراف و انگیزه ای غنی برای تلاش برخوردار باشد . از برجسته ترین ویژگی های صاحبان  تفکر واگرا ، داشتن عزت نفس یا احساس ارزشمندی بالاست.

 

این تحقیق بروی 60 نفر دانشجویان رشته های روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه ازاذ اسلامی واحد کرمانشاه در سال تحصیلی 91-92 انجام گرفت. ابراز مورد استفاده در این پژوهش عبارت بودند از آزمون عزت نفس کوپراسمیت می‌باشد.   تحقیق حاضر در رابطه با بررسی رابطه عزت نفس و پیشرفت تحصیلی دانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرمانشاه در رشته های روانشناسی و علوم تربیتی می‌باشد که نتیجه بدست آمده است که 1.میان عزت نفس و پیشرفت تحصیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی . در رشته­های روانشناسی و  علوم تربیتی 2.رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.

 

میان عزت نفس دانشجویان دختر و پسر دانشگاه آزاد اسلامی . در رشته­های روانشناسی و  علوم تربیتی تفاوت معناداری وجود دارد.3. میان پیشرفت تحصیلی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه آزاد اسلامی . در رشته­های روانشناسی و  علوم تربیتی تفاوت معناداری وجود دارد.


مقدمه:

 

انسان به عنوان یک موجود اجتماعی برای زندگی و ارتباط با دیگران ناچار است اطاعت از هنجارهای اجتماعی بین انسان‌ها را رعایت نماید . بعبارت دیگر « رفتارش باید مورد قبول اجتماع باشد » یکی از راه‌های اجتماعی شدن و مورد قبول واقع شدن ، رعایت انظباط و مقرراتی است که در اجتماع حکمفرماست . آموزش و پرورش و مدارس بعنوان یک سیستم اجتماعی و متشکل از افراد انسانی به منظور نیل به این هدف ،‌باید فعالیت‌هایی را پیش‌بینی کند که این مهارت اجتماعی را در دانش‌اموزان تقویت کرده و درونی سازد . امروزه نزد بسیاری از محققین برای افزایش و ایجاد نظم وانضباط روش‌های تربیتی غیرمستقیم و غیر کلاسیک مورد تاکید و تشویق قرار گرفته و اعتقاد بر این است که برای آموزش نظم تنها نبابد به آموزش کلاسی ، مقررات مدرسه و خانواده اکتفا نمود، بلکه استفاده از مشارکت جوانان و نوجوانان را در فعالیت‌های گروهی و انتخابی باید مد نظر قرار داد ، تا از این طریق علائق ، قدرت سازندگی ، ابتکار و خلاقیت دانش‌آموزان را افزایش داد و درکی کامل و سنجیده از اجرا مشارکتی فعالیت‌ها بدست آورد و راهکارهای ارتقاء نظم و انضباط در سطح جامعه را بدست آورد.احساس ما از خویشتن و آنچه در مورد خود می اندیشیم بر کلیه جوانب تجربه ما از زندگی اثر قطعی دارد . شیوه رفتار ما در کار و حرفه , در مسائل عشقی و عاطفی , درنقش پدر و مادر و در رابطه با فرزندان و در پیشرفت امور زندگی همه و همه متاثر و در گروی احساس ما از نقش خویشتن است  (بیابانگرد 1373).

 

 همچنین راهگشای فهم و درک ما از خود و دیگران است. جدا از مسائلی که منشا زیستی دارند, اکثر مشکلات  روانی از اعتماد به نفس ضعیف ناشی میشود . اعم از اضطراب , افسردگی , ترس , اعتیاد , مشکلات زناشویی , عادت اذیت و آزار کودکان , جنایت و آشوبگری همه و همه در حرمت عزت نفس ضعیف ریشه دارند و ردیابی میشوند. از همه قضاوتهای ما در زندگی هیچیک به اهمیت قضاوت ما از نفس خویش نیست.

 

اعتماد به نفس سالم یک نیاز اصولی و  اساسی برای برخورداری از یک زندگی با فرجام است.

 

تحقیقات انجام شده در خصوص آسیب شناسى روانى حکایت از آن دارد که علت بسیارى از رفتارهاى آسیب زاى فرزندان در خانه و مدرسه مانند پرخاشگرى، اضطراب، بزهکارى، مصرف سیگار، افت تحصیلى و مواردى از این قبیل، ریشه در کمبود یا ضعف«عزت نفس» آنان دارد.


اهداف تحقیق:

 

هدف از انجام این تحقیق بررسی تاثیر میزان اعتماد به نفس بر پیشرفت تحصیلی دانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی . در رشته روانشناسی و علوم تربیتی می باشد.

 

 

 

سوالات تحقیق:

 

1-    آیا عزت نفس موجب پیشرفت تحصیلی و بالا رفتن میزان یادگیری در دانشجو یان رشته روانشناسی می شود؟

 

2-    آیا عزت نفس موجب پیشرفت تحصیلی و بالا رفتن میزان یادگیری در دانشجو یان رشته علوم تربیتی می شود؟

 

3-    آیا دانشجو انی که عزت نفس بالاتری دارند نمرات بالاتری کسب می کنند ؟

 

4-    آیا میزان عزت نفس در دانشجو یان رشته روانشناسی  بالا می باشد؟

 

5-    آیا میزان عزت نفس در دانشجو یان رشته علوم تربیتی  بالا می باشد؟

 

6-    آیا دانشجو انی که عزت نفس بیشتری دارند در روابط اجتماعی موفق تر و از درک بالاتری برخوردارند ؟

 

5- آیا دانشجو انی که عزت نفس بیشتری دارند در روابط اجتماعی موفق تر ند و از درک بالاتری برخوردارند؟

 

 

 

 

 

فرضیات تحقیق:

 

1-    عزت نفس موجب پیشرفت تحصیلی و بالا رفتن میزان یادگیری در دانشجو یان رشته روانشناسی می شود.

 

2-    عزت نفس موجب پیشرفت تحصیلی و بالا رفتن میزان یادگیری در دانشجو یان رشته علوم تربیتی می شود.

 

3-    دانشجو انی که عزت نفس بالاتری دارند نمرات بالاتری کسب می کنند .

 

4-    میزان عزت نفس در دانشجو یان رشته روانشناسی  بالا می باشد.

 

5-    میزان عزت نفس در دانشجو یان رشته علوم تربیتی  بالا می باشد.

 

6-    دانشجو انی که عزت نفس بیشتری دارند در روابط اجتماعی موفق تر و از درک بالاتری برخوردارند .

 

5- دانشجو انی که عزت نفس بیشتری دارند در روابط اجتماعی موفق تر ند و از درک بالاتری برخوردارند.

 

 

 

متغیرها:

 

1-متغیرمستقل: عزت نفس

 

2-متغیروابسته: پیشرفت تحصیلی

 

 

 

تعاریف واژه ها:

 

تعریف مفهومی

 

عزت نفس :

 

1- مقدار ارزشی که فردبه صورت مثبت یا منفی برای خودش قائل است.

 

2-عزت نفس یعنی خویشتن داری مثبت و احترام به خود و احساس ارزش نسبت به خود (سیف،1368)

 

 

دانلود پایان نامه بررسی تاثیر میزان اعتماد به نفس بر پیشرفت تحصیلی دانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی در رشته روانشناسی و علوم تربیتی






تاریخ : چهارشنبه 94/12/5 | 11:34 عصر | نویسنده : حسن کاظمی | نظرات ()

پایان نامه بررسی آسیب پذیری و تهدیدات شبکه های کامپیوتری در 79 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


فهرست

مقدمه.

مهمترین نقاط آسیب پذیر:

اولین نقطه آسیب پذیر : BIND Domain Name System    ،

سیستم های عامل در معرض تهدید :

نحوه تشخیص آسیب پذیری سیستم :

نحوه حفاظت در مقابل نقطه آسیب پذیر:

دومین  نقطه آسیب پذیر :  ( Remote Procedure Calls (RPC 

سیستم های عامل در معرض تهدید :  .

نحوه تشخیص آسیب پذیری سیستم :

نحوه حفاظت در مقابل نقطه آسیب پذیر:  

سومین نقطه آسیب پذیر :   Windows Authentication..

سیستم های عامل در معرض تهدید : .

نحوه تشخیص آسیب پذیری سیستم: 

نحوه حفاظت در مقابل نقطه آسیب پذیر :

چهارمین نقطه آسیب پذیر:  (Internet Explorer (IE   IE ،

سیستم های عامل در معرض تهدید: .

نحوه تشخیص آسیب پذیر ی سیستم:.

نحوه حفاظت در مقابل نقطه آسیب پذیر:

پنجمین  نقطه آسیب پذیر : Windows Remote Access Services.

عدم حفاظت مناسب از منابع اشتراکی..

دستیابی از راه دور به  ریجستری  ویندوز:  

نحوه تشخیص  آسیب پذیری سیستم: 

نحوه حفاظت در مقابل نقاط آسیب پذیر  نحوه حفاظت در مقابل حملات مرتبط با NETBIOS .

نحوه حفاظت درمقابل مسائل Anonymouse logon 

ششمین  نقطه آسیب پذیر : نحوه حفاظت در مقابل دستیابی به ریجستری سیستم  بمنظور برخورد با تهدید فوق.

نحوه حفاظت سیستم در مقابل مسائل مرتبط با RPC   

rootkit ها

هفتمین  نقطه آسیب پذیر : متداولترین پورت های آسیب پذیر.

نهمین  نقطه آسیب پذیر :  (Windows Peer to Peer File Sharing (P2P 

سیستم های عامل در معرض تهدید:

نحوه تشخیص آسیب پذیری سیستم: 

منابع:

مقدمه

سیستم عامل، یکی از عناصر چهار گانه در یک سیستم کامپیوتری است که دارای نقشی بسیار مهم و حیاتی در نحوه مدیریت منابع سخت افزاری و نرم افزاری است . پرداختن به مقوله  امنیت سیستم های عامل ، همواره از بحث های مهم در رابطه با ایمن سازی اطلاعات در یک سیستم کامپیوتری بوده که امروزه با گسترش اینترنت ، اهمیت آن مضاعف شده است . بررسی و آنالیز امنیت در سیستم های عامل می بایست با ظرافت و در چارچوبی کاملا” علمی و با در نظر گرفتن تمامی واقعیت های موجود ، انجام تا از یک طرف تصمیم گیرندگان مسائل استراتژیک در یک سازمان قادر به انتخاب مستند و منطقی یک سیستم عامل باشند و از طرف دیگر امکان نگهداری و پشتیبانی آن با در نظر گرفتن مجموعه تهدیدات موجود و آتی  ، بسرعت و بسادگی میسر گردد .
اکثر کرم ها و سایر حملات موفقیت آمیز در اینترنت ، بدلیل وجود نقاط آسیب پذیر در تعدادی  اندک  از سرویس های سیستم  های عامل متداول است . مهاجمان ، با فرصت طلبی خاص خود از روش  های متعددی بمنظور سوء استفاده از نقاط ضعف امنیتی شناخته شده ، استفاده نموده  و در این راستا ابزارهای  متنوع ، موثر و گسترده ای را بمنظور نیل به اهداف خود ، بخدمت می گیرند . مهاجمان ، در این رهگذر متمرکز بر سازمان ها و موسساتی می گردند که هنوز مسائل موجود امنیتی ( حفره ها و نقاط آسیب پذیر ) خود را برطرف نکرده و بدون هیچگونه تبعیضی آنان را بعنوان هدف ، انتخاب می نمایند . مهاجمان بسادگی و بصورت مخرب ،  کرم هائی نظیر : بلستر ، اسلامر و Code Red را در شبکه  منتشر می نمایند. آگاهی از مهمترین نقاط آسیب پذیر در سیستم های  عامل ، امری ضروری است . با شناسائی و آنالیز اینگونه نقاط آسیب پذیر توسط کارشناسان امنیت اطلاعات ، سازمان ها و موسسات قادر به استفاده از مستندات علمی تدوین شده بمنظور برخورد منطقی با مشکلات موجود و ایجاد یک لایه حفاظتی مناسب می باشند.
در مجموعه مقالاتی که ارائه خواهد شد ، به بررسی مهمترین نقاط آسیب پذیر یونیکس و لینوکس خواهیم پرداخت . در این راستا ، پس از معرفی هر یک از نقاط آسیب پذیر ، علت وجود ضعف امنیتی ، سیستم های عامل در معرض تهدید ، روش های  تشخیص آسیب پذیری سیستم و نحوه مقابله و یا پیشگیری در مقابل هر یک از نقاط آسیب پذیر ، بررسی می گردد .همزمان با  ارائه مجموعه مقالات مرتبط با  یونیکس ( پنج مقاله ) ، به بررسی مهمترین نقاط آسیب پذیر در ویندوز  ، طی مقالات جداگانه ای خواهیم پرداخت .
همانگونه که اشاره گردید ، اغلب تهدیدات و حملات ، متاثر از وجود نقاط آسیب پذیر در سیستم های عامل بوده که زمینه تهاجم را برای مهاجمان فراهم می آورد .  شناسائی و آنالیز نقاط آسیب پذیر در هر یک از سیستم های عامل ، ماحصل  تلاش و پردازش دهها کارشناس امنیتی ورزیده در سطح جهان است و می بایست مدیران سیستم و شبکه در یک سازمان بسرعت با آنان آشنا و اقدامات لازم را انجام دهند.
نقاط آسیب پذیر موجود در هر سیستم عامل  که در ادامه به آنان اشاره می گردد ، سندی پویا و شامل دستورالعمل های لازم بمنظور برخورد مناسب با هر یک از نقاط آسیب پذیر و لینک هائی به سایر اطلاعات مفید و تکمیلی مرتبط با ضعف امنیتی است .

مهمترین نقاط آسیب پذیر:

یونیکس ، یکی از سیستم های عامل رایج در جهان بوده که امروزه در سطح بسیار وسیعی استفاده می گردد . تا کنون حملات متعددی توسط مهاجمین متوجه سیستم هائی بوده است که از یونیکس ( نسخه های متفاوت )  بعنوان سیستم عامل استفاده می نمایند . با توجه به حملات متنوع و گسترده انجام شده ، می توان مهمترین نقاط آسیب پذیر یونیکس را به ده گروه عمده تقسیم نمود :

BIND Domain Name System
Remote Procedure Calls (RPC)
Apache Web Server
General UNIX Authentication Accounts with No Passwords or Weak Passwords
Clear Text Services
Sendmail
Simple Network Management Protocol (SNMP)
Secure Shell (SSH)
Misconfiguration of Enterprise Services NIS/NFS
Open Secure Sockets Layer (SSL)

در بخش اول این مقاله ، به بررسی BIND Domain Name System  وRemote Procedure Calls   (موارد یک و دو)  ، خواهیم پرداخت .

 اولین نقطه آسیب پذیر : BIND Domain Name System

نرم افزار BIND ) Berkeley Internet Name Domain) ، در مقیاس گسترده ای و بمنظور پیاده سازی DNS)Domain Name Service) ، استفاده می گردد. BIND ، سیستمی حیاتی است که از آن بمنظور تبدیل اسامی میزبان به آدرس IP ریجستر شده ،استفاده می گردد .با توجه به استفاده وسیع از BIND  و جایگاه حیاتی آن در یک شبکه کامپیوتری ، مهاجمان آن را بعنوان یک هدف مناسب بمنظور انجام حملات ، خصوصا”  از نوع DoS)Denila Of  Service) انتخاب و حملات متنوعی را در ارتباط با آن انجام داده اند. حملات فوق،از کارافتادن سرویس DNS و عدم دستیابی به اینترنت برای سرویس های مربوطه و میزبانان را می تواند بدنبال داشته باشد. با اینکه پیاده کنندگان BIND ، تلاشی مستمر را از گذشته تا کنون بمنظور برطرف نمودن نقاط آسیب پذیر انجام داده اند ، ولی هنوز تعداد زیادی از نقاط آسیب پذیر قدیمی ، بدرستی پیکربندی نشده و سرویس دهندگان آسیب پذیر در آن باقی مانده است .
عوامل متعددی در بروز اینگونه حملات نقش دارد: عدم آگاهی لازم مدیران سیستم در خصوص ارتقاء امنیتی سیستم هائی که بر روی آنان Bind deamon  بصورت غیر ضروری  اجراء می گردد و پیکربندی نامناسب فایل ها ، نمونه هائی از عوامل فوق بوده و  می تواند زمینه  یک تهاجم از نوع DoS  ، یک Buffer Overflow و یا  بروز اشکال در DNS Cache  را بدنبال داشته باشد.از جمله مواردیکه اخیرا” در رابطه با ضعف امنیتی  BIND کشف شده است مربوط به یک تهاجم از نوع DoS است . مقاله CERT Advisory CA-2002-15  جزئیات بیشتری را در این رابطه ارائه می نماید. از دیگر حملات اخیر ، تهاجمی  از نوع Buffer Overflow است . مقاله CERT Advisory CA-2002-19  جزئیات بیشتری را در این رابطه در اختیار قرار می دهد. درتهاجم فوق ، یک مهاجم از نسخه آسیب پذیر پیاده سازی  توابع Resolver مربوط به DNS  استفاده و با ارسال پاسخ های مخرب به DNS و اجرای کد دلخواه ، امکان  سوء استفاده از نقطه آسیب پذیر فوق را فراهم و حتی دربرخی موارد می تواند زمینه بروز یک تهاجم از نوع  DoS را باعث گردد .
تهدیدی دیگر که می تواند در این رابطه وجود داشته باشد ، حضور یک سرویس دهنده BIND آسیب پذیر در شبکه است . در چنین مواردی ، مهاجمان از وضعیت فوق استفاده و از آن بمنزله مکانی جهت استقرار داده های غیر معتبر خود و بدون آگاهی مدیرسیستم استفاده می نمایند. بدین ترتیب ، مهاجمان از سرویس دهنده بعنوان پلات فرمی بمنظور فعالیت های آتی مخرب خود بهره برداری خواهند کرد .

سیستم های عامل در معرض تهدید :

تقریبا” تمامی سیستم های عامل  یونیکس و لینوکس بهمراه یک نسخه از BIND  ارائه شده اند .در صورت پیکربندی میزبان بعنوان سرویس دهنده ، نسخه ای  از BIND بر روی آن نصب خواهد شد.

نحوه تشخیص آسیب پذیری سیستم :

در صورت دارا بودن  نسخه خاصی از BIND  که بهمراه سیستم عامل ارائه و بر روی سیستم نصب شده است ، می بایست عملیات بهنگام سازی آن را با استفاده از آخرین Patch های ارائه شده توسط تولید کننده ( عرضه کننده ) انجام داد. در صورت استفاده از نسخه BIND مربوط به  ISC: Internet Software Consortium ، می بایست از نصب آخرین نسخه BIND ، اطمینان حاصل نمود . در صورتیکه BIND  نصب شده بر روی سیستم ، نسخه ای قدیمی بوده و یا بطور کامل  Patch نشده باشد ، احتمال آسیب پذیری سیستم وجود خواهد داشت . در اکثر سیستم ها ، دستور : “named – v ” ، اطلاعات لازم در خصوص نسخه BIND نصب شده بر روی سیستم را بصورت X.Y.Z نمایش خواهد داد . X ، نشاندهنده نسخه اصلی ، Y ،نشاندهنده جزئیات نسخه و Z نشاندهنده یک Patch Level است . پیشنهاد می گردد ، آخرین نسخه BIND  ارائه شده  توسط  ISC  را دریافت و آن را  بر روی سیستم نصب نمود. آخرین نسخه موجود Version 9.2.2 بوده و می توان آن را از سایت  ISC دریافت نمود.  یکی دیگر از رویکردهای کنشگرایانه مرتبط با نگهداری امنیت  BIND ،  عضویت در گروه های خبری نظیر Symantec  برای آگاهی از آخرین هشدارهای امنیتی است . در این راستا می توان از یک برنامه پویشگر بهنگام شده  که قادر به بررسی دقیق سیستم های DNS بمنظور تشخیص نقاط  آسیب پذیراست ، نیز استفاده گردد .

دانلود پایان نامه بررسی آسیب پذیری و تهدیدات شبکه های کامپیوتری






تاریخ : سه شنبه 94/12/4 | 11:43 عصر | نویسنده : حسن کاظمی | نظرات ()

پایان نامه بررسی اعتصاب و شناخت جایگاه آن در دو دیدگاه حقوقی و فقهی در 72 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مقدمه:

واژه اعتصاب از کلماتی محسوب می شود که در ذهن هرشخص نوعی تقابل را به ذهن می آورد وهنگامی که این تقابل در عرصه روابط کارگر و کارفرما ایجاد شده باشد آن را اعتصاب کارگری بیان می کنند سوای نوع تعامل و تحلیل های حقوقی در زمینه اعتصاب نکته ای که نمی توان منکر آن شد واقعیت عینی اعتصاب می باشد. روزی نیست که کارگران واحدهای تولیدی و خدماتی در گوشه و کنار دنیا وحتی کشور خودمان برای برآوردن خواستهای خود به این حربه متوسل نشوند وبه نوعی کارفرمایان و حتی حاکمیت را به چالش دعوت ننمایند ومتاسفانه دراین میان پاره ای از گروههای سیاسی از این ابزرا برای رسیدن به مطامع سیاسی خود استفاده می کنند. نکته پراهمیت این است که بتوان با درک صحیح این واقعیت و نیز وجوه افتراق آن با اعمال پرتنش دیگر مانند اغتشاش بتوانیم این واقعیت اجتماعی را درمسیر صحیح هدایت نماییم.در کشور ما نیز واژه اعتصاب در هفتاد، هشتاد سال اخیر کار برده می شود از اعتصاب کارگران چاپخانه تهران ورشت که شاید جزوء اولین اعتصابات محسوب می شود تا اعتصاب کارگران شرکت نفت برای پیروزی انقلاب اسلامی و صدها اعتصاب دیگر بعد از پیروزی انقلاب.

مسئله ای که پررنگ جلوه می کند نحوه تعامل حاکمیت با این واقعیت می باشد که گاهی آن را پذیرفته مانند قانون کار 1325 (تصویبنامه هیئت وزیران) وگاه آن را غیر قانونی اعلام نموده است ماننددستورالعمل شورای انقلاب 1358 و گاه آنرا مسکوت گذاشته است مانند قانون کار فعلی.

هدف از ارائه این پایان نامه با توجه به محدودیتهای منابع تحقیق در واقع آشنایی با این واقعیت عینی و شناخت جایگاه آن در دو دیدگاه حقوقی و فقهی می باشد.

 

فهرست مطالب

فهرست

مقدمه:

چکیده:

فصل اول: اعتصاب از دیدگاه حقوقی

1- تعریف اعتصاب

2- ارکان اعتصاب

3- ویژگیها و  ابعاد اجتماعی اعتصاب:

4- اعتصاب کارگری در چارچوب قانون

5- تاریخچه اجمالی تکامل اعتصابات:

بخش دوم: آثار اعتصاب

طرح بحث:

1- اثر اعتصاب بر رابطه کارفرما و کارگران اعتصابی:

2- اثر اعتصاب بر رابطه کارفرما و سایرین:

3- بررسی اعتصابات کارگری در راستای منافع ملی یا جناحی

بخش سوم: اعتصاب در حقوق ایران

1- پیش از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی:

2- پس از پیروزی انقلاب اسلامی

فصل دوم: اعتصاب از دیدگاه فقهی

بخش اول: مشروعیت اعتصاب

طرح بحث:

کتاب و سنت:

تجویز اعتصاب به موجب شرط ضمن عقد:

عدم مخالفت با کتاب و سنت

تحلیل حرام- تحریم حلال

عدم مخالفت با مقتضای عقد:

تجویز اعتصاب توسط قانونگذار:

بناء عقلاء و حق اعتصاب:

تعریف بناء عقلاء:

بخش دوم: بررسی فقهی آثار اعتصاب

تاثیر اعتصاب نسبت به قرارداد:

اعتصاب و خسارتهای ناشی از آن:

دانلود پایان نامه بررسی اعتصاب و شناخت جایگاه آن در دو دیدگاه حقوقی و فقهی






تاریخ : سه شنبه 94/12/4 | 11:43 عصر | نویسنده : حسن کاظمی | نظرات ()
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • باشگاه نجوم